[VIDEO] Beestachtige Burgers #1: Zoete aardappel-broccoliburgers

Recept vegan zoete aardappel-broccoliburgers

Als je er een beetje moeite voor doet, kun je best veel dingen van mij vinden op internet. Eén van die dingen is een YouTube-kanaal van mijn oude blog. Daar maakte ik ooit een paar video’s voor (waaronder heel ongemakkelijke vlogs), maar ik stopte er al vrij snel weer mee. Maar: nieuwe blog, nieuwe kansen! Oftewel: Colours ’n cooking GOES YOUTUBE. Ik heb een aantal leuke ideeën voor videoseries die ik wil gaan uitwerken, en in deze eerste video kunnen jullie vast zien hoe ik voor een camera sta te klunzen koken. Al mijn awkwardness op één plek, zeg maar. Gelukkig waren de zoete aardappel-broccoliburgers die ik maakte (insert slechte woordgrap over burgerinitiatief), wel heel lekker. Klik vooral even door voor de video!

Klik hier als je de video niet kunt zien

Ingrediëntenlijst
Ongeveer 225 gram zoete aardappel
Roosjes van een halve broccoli
100 gram pompoenpitten
8 eetlepels bloem
2 teentjes knoflook
1 eetlepel paprikapoeder
05, eetlepel komijn
Paneermeel

Tip: deze burgers kun je prima invriezen! Bak ze één keer, vries ze in en bak ze gewoon nog een keer als je ze wilt eten – daar worden ze nog iets knapperiger van ook. Zelfgemaakte burgers op voorraad is veel lekkerder en gezonder dan vegaburgers uit de winkel.

Ik ben heel benieuwd naar (en zenuwachtig over) wat jullie ervan vinden! Zouden jullie vaker video’s willen zien? (Ik heb het ambitieuze idee om er elke donderdag/vrijdag één te publiceren, maar ik weet nog niet of dat een goed idee is, haha.) (Oh, en als het antwoord op die vraag ‘ja’ is, mag je natuurlijk altijd vast abonneren. Ik heb nog geen kanaalbeschrijving en banner etc, maar dat komt allemaal nog wel.)

Wil je het recept voor zoete aardappel-broccoliburgers opslaan? Pin dan onderstaande afbeelding:

Recept vegan zoete aardappel-broccoliburgers Pinterest

Heb je een recept van mijn blog gemaakt? Dan zou ik het leuk vinden als je een foto stuurt! :) Dat kan bijvoorbeeld door @coloursandcooking te taggen op Instagram of @muymaaike op Twitter.

Volg je mijn blog al op Bloglovin', Facebook, Instagram en Twitter?

7 thoughts on “[VIDEO] Beestachtige Burgers #1: Zoete aardappel-broccoliburgers

    1. Lief. <3 En geen idee eigenlijk, nooit mee gewerkt! Maar ik zie niet waarom het niet zou kunnen als je ze gewoon op een rooster legt. Ik zou het gewoon een keer proberen. :)

  1. Ahhh ik vind je GEWELDIG! Juist omdat je nog geen ervaring hebt, ben je lekker spontaan waardoor ik van begin tot het einde geboeid blijf kijken. En het eindresultaat… Nom Nom! Als je proefpersonen nodig hebt, let me know! Haha! Ga zo door, ik kan niet wachten tot je volgende video online staat. Liefs! X

    1. Ik moest heel hard glimlachen om je reactie, dankjewel! Hoop alleen dat je het niet minder leuk gaat vinden als ik langer bezig ben, haha. En je bent natuurlijk altijd welkom om burgers te komen eten. :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge