[VIDEO] Rare Recepten #1: Kaas van wortel en aardappel?!

Recept test vegan kaas van wortel en aardappel

Vorige week schreef ik dan wel dat het misschien te ambitieus was om elke week een video te uploaden, maar, nou ja, ik heb besloten het toch maar even uit te testen. Of ik het dan nog leuk blijf vinden én of jullie wel zitten te wachten op mijn rare hoofd elke week. Lang verhaal kort: hier ben ik weer! Nog steeds zonder kanaalbanner, wél weer met allitererende titel en deze keer zelfs een thumbnail. Geloof me, jullie willen niet weten wat voor rare gezichten ik daarvoor heb uitgeprobeerd… Hoe dan ook, de afgelopen tijd heb ik regelmatig gehoord over vegan kaas van wortel en aardappel die erg lekker zou zijn. Ik was vrij sceptisch, maar moest het toch even testen. Dus dat heb ik dan maar meteen op beeld gedaan! Benieuwd of het lukte?

Klik hier als je de video niet kunt zien

Voor deze video gebruikte ik een recept van Vegetus. Laten jullie weten wat jullie ervan vinden? :)

Heb jij weleens zelf vegan kaas gemaakt?

Wil je deze video opslaan? Bewaar onderstaande afbeelding op Pinterest!
Recept test vegan kaas van wortel en aardappel Pinterest

Heb je een recept van mijn blog gemaakt? Dan zou ik het leuk vinden als je een foto stuurt! :) Dat kan bijvoorbeeld door @coloursandcooking te taggen op Instagram of @muymaaike op Twitter.

Volg je mijn blog al op Bloglovin', Facebook, Instagram en Twitter?

4 thoughts on “[VIDEO] Rare Recepten #1: Kaas van wortel en aardappel?!

  1. Leuk filmpje Maaike! Ik vind je zo grappig haha.
    Ik heb deze kaassaus een keer gegeten op een potluck en ik vond het ook erg zout en niet naar kaas smaken. Maar wel heel lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge