Vegan in Roermond: DOliciouss

Vegan in Roermond DOliciouss 1

Een tijd lang heb ik ervan gedroomd om ooit een ‘lunch- & tearoom’ te openen. Ik had al helemaal in mijn hoofd welke sfeer daar moest hangen (en had zelfs al een half marketingplan uitgedacht). Toen ik de keuken van DOliciouss binnen liep, zei ik: ‘Dit is precies hoe mijn eigen restaurantje eruit zou moeten zien.’ Ik werd op slag een beetje verliefd op de mintgroene muren, de eettafel waar volop licht op scheen en de leuke decoraties. Dominique is pas een jaar bezig, maar heeft nu al een heel fijn plekje gecreëerd. Audrey en ik kwamen er terecht toen we op internet op zoek waren naar vegan taart in Roermond. DOliciouss is weliswaar geen echt restaurant, maar op afspraak eet je er wel geweldige taart. En je kunt er ook terecht voor onder andere workshops! Een heel leuk idee voor een middag met een paar vriendinnen dus.

Vegan in Roermond DOliciouss 2

Vegan in Roermond DOliciouss 3

Vegan in Roermond DOliciouss 4

Vegan in Roermond DOliciouss 5

Vegan in Roermond DOliciouss 6

Vegan in Roermond DOliciouss 7

Vegan in Roermond DOliciouss 8

#kitchengoals! Audrey en ik namen plaats in het zonnetje, met uitzicht op Roermond. Ik met thee, Audrey met een sapje, allebei met chocoladetaart. Dominique maakt alles glutenvrij en suikervrij en houdt op verzoek ook rekening met andere dingen, waaronder vegan. En ja, de taart was HEEL LEKKER. Je proefde niet eens dat ie gezond was (ik heb genoeg healthy gebakjes op om dat te kunnen bevestigen). In het zonlicht hebben we een hele tijd zitten kletsen.

Vegan in Roermond DOliciouss 9

Vegan in Roermond DOliciouss 10

Vegan in Roermond DOliciouss 11

Vegan in Roermond DOliciouss 12

Vegan in Roermond DOliciouss 13

Terwijl Audrey en ik zaten te eten kletsen, was Dominique in het keukentje bezig allerlei bestellingen te bakken. We zagen hoe ze een brood mooi inpakte en een taart versierde – en echt, als in Limburg zou wonen én niet zo van bakken zou houden, zou ik mijn gebak altijd hier bestellen. Het zag er zo vrolijk uit allemaal! Dominique vertelde over haar bedrijfje, dat zich bezighoudt met zowel catering als workshops. Ze geeft bijvoorbeeld workshops waarin je je eigen healthy high tea maakt, en liet ook wat los over plannen voor creatieve workshops. Voor die laatste ga ik wellicht nog eens terug.

Vegan in Roermond DOliciouss 14

Vegan in Roermond DOliciouss 15

Kortom: ik ben heel enthousiast over dit opkomende bedrijfje. Mocht jij dat ook zijn: dit is de website van DOliciouss!

Heb je een recept van mijn blog gemaakt? Dan zou ik het leuk vinden als je een foto stuurt! :) Dat kan bijvoorbeeld door @coloursandcooking te taggen op Instagram of @muymaaike op Twitter.

Volg je mijn blog al op Bloglovin', Facebook, Instagram en Twitter?

2 thoughts on “Vegan in Roermond: DOliciouss

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge